Δημοτικός φόρος 1931-1945
Πρακτικά, αιτήσεις, διακηρύξεις, αλληλογραφία, κοινοποιήσεις, γνωστοποιήσεις και άλλα έγγραφα σχετικά με τους δημοτικούς φόρους. Κάποιοι από τους φόρους που αναφέρονται είναι επί των εισαγόμενων εγχωρίων προϊόντων, διαφημίσεως, επί των αγοραπωλησιών μεγάλων ζώων, ενοικίασης δημοτικού δικαιώματος Στατήρος, μίσθωσης δημοτικών ακίνητων.Εγκύκλιος 94 με αριθμό πρωτοκόλλου Μ11300 "Περί καλλιέργειας του καπνού κατά το έτος 1945".Εγκύκλιος 39 με αριθμό πρωτοκόλλου Μ3300 "Περί τρόπου τακτοποιήσεως παρανόμου κατοχής μονοπωλιακών ειδών"."Κατάστασις επιβολής δικαιώματος χρήσεως δημοτικών χώρων προς έκθεσιν προϊόντων εν γένει".