Δημοτικός φόρος 1915-1934
Αλληλογραφία, κοινοποιήσεις, γνωστοποιήσεις, διαταγές, αιτήσεις, πρακτικά δημοπρασιών και άλλα έγγραφα σχετικά με τους δημοτικούς φόρους. Καταστάσεις εισαγόμενων ειδών ανά μήνα.