Προσκλήσεις σε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ετών 1932-1947
Προσκλήσεις και επιστολές προς τα μέλη της επιτροπής βοηθημάτων και προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόγραμμα τελετής για τη γιορτή της πρώτης μέρας του έτους, προς τους υποψήφιους αγροφύλακες της Αγροτικής Κτηματικής Περιφέρειας Κοζάνης, προς την κεντρική επιτροπή του Αγίου Νικολάου και Αγίου Νικάνορος Κοζάνης.