Προσκλήσεις σε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου 1924-1925
Τηλεγράφημα και επιστολή προς τον Α.Μιχαλακόπουλου σχετικά με την ίδρυση Γυμναστηρίου και Αθλητικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, προσκλήσεις προς τους Δημοτικούς Συμβούλους για συζήτηση διαφόρων θεμάτων, πρόγραμμα τελετής επί τη γιορτή της πρώτης του έτους, της τελετής για την ορκωμοσία των Δημοσίων Υπαλλήλων και για την επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας και ανακήρυξη της Δημοκρατίας, δακτυλογραφημένες επιστολές προς τον Δήμαρχο Κοζάνης και τους Προέδρους Κοινοτήτων.