Έγγραφα Δήμου Κοζάνης 1913-1952
Δηλώσεις μισθωτών σε ακίνητα κατοχής του Δήμου Κοζάνης, τηλεγραφήματα. Αλληλογραφία Δήμου σχετική με τα δημοτικά οικόπεδα. Αλληλογραφία με Γραφείο Διαχειρίσεως Ανταλλαξίμου Περιουσίας, Κεντρικό Τ.Τ.Τ (Τηλεφωνία Τηλεγραφία Ταχυδρομεία) Γραφείο Κοζάνης και Νομαρχία. Αλληλογραφία με κοινότητες Ελάτη, Πτολεμαΐδα, Κοίλα, Σιάτιστα. Γνωστοποιήσεις και κοινοποιήσεις εγγράφων Δήμου Κοζάνης.