Γραφείο Διαχειρίσεως Ανταλλαξίμου Περιουσίας
Αλληλογραφία με Γραφείο Διαχειρίσεως Ανταλλαξίμου Περιουσίας, Κεντρικό Τ.Τ.Τ (Τηλεφωνία Τηλεγραφία Ταχυδρομεία) Γραφείο Κοζάνης και Νομαρχία. Αλληλογραφία με κοινότητες Ελάτη, Πτολεμαΐδα, Κοίλα, Σιάτιστα.