Οικονομική αλληλογραφία.
Περιέχεται οικονομική αλληλογραφία του Ταμείο Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης, της Νομαρχίας, της Οικονομικής Εφορείας και διαφόρων Υπουργείων τα έτη 1915-1945.Επίσης, περιλαμβάνονται διπλότυπα είσπραξης, χρηματικά εντάλματα, ημερολόγια οδοιπορικών εξόδων καθώς και διάφορα λογιστικά έγγραφα.