Αλληλογραφία με Υπουργεία και τη Δημόσια Εμπορική Σχολή Κοζάνης.
Αλληλογραφία με Υπουργεία και τη Δημόσια Εμπορική Σχολή Κοζάνης για θέματα που αφορούν την πόλη, όπως τη μέση στρεμματική απόδοση της κτηματικής Περιφέρειας Κοζάνης, διακήρυξη μισθώσεως του υδρόμυλου της Ιεράς Μονής Αγίου Νικάνορα, προκήρυξη δημοπρασίας και καταστάσεις με τα εκδοθέντα εντάλματα των επί αποδόσεως λογαριασμού εκτελεσθέντων έργων και προμηθειών χρήσεως το 1940-1941,καθώς και με τους επιβληθέντες φόρους, τα τέλη και τα δικαιώματα κατά τα έτη 1942-1943.Επίσης, περιλαμβάνονται και διάφορα λογιστικά έγγραφα.