Αιτήσεις προς τον Δήμο Κοζάνης κατά τα έτη 1914 -1947.
Περιέχονται αιτήσεις προς τον Δήμο Κοζάνης σχετικά με την έκδοση πιστοποιητικών κτίσης και χρήσης αμπέλων, για την αποκατάσταση ζημιών από τους βομβαρδισμούς, για οικονομική ενίσχυση των άπορων κατοίκων. Επίσης, περιλαμβάνονται έγγραφα σχετικά με τη χορήγηση διάφορων πιστοποιητικών και την οικονομική ενίσχυση πολιτών, καθώς και για παρεμβάσεις του Δήμου σχετικά με καλόπιστο των δρόμων.