Διάφορες αιτήσεις πολιτών ετών 1925-1932.
Αιτήσεις προς το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Δήμαρχο Κοζάνης και τον Νομάρχη σχετικά με χορήγηση πιστοποιητικών, χρηματικά βοηθήματα και αύξηση χρηματικού επιδόματος, καθώς και διάφορα ζητήματα των πολιτών για κατοικίες και μαγαζιά τους.