Αιτήσεις κατοίκων Κοζάνης για χορήγηση πιστοποιητικών.
Περιέχονται χειρόγραφες αιτήσεις των κατοίκων Κοζάνης για χορήγηση πιστοποιητικών για διάφορα κοινωνικά και οικογενειακά ζητήματα κατά τα έτη 1938-1939.