Αιτήσεις πολιτών στον Δήμαρχο Κοζάνης.
Περιέχονται χειρόγραφες αιτήσεις πολιτών στον Δήμαρχο Κοζάνης περί χορηγήσεως εργασίας το 1942, από τους υπαλλήλους του Δήμου (1938-1943), περί οικονομικής ενισχύσεως(1942) και περί αδειών οικοδομής και αλληλογραφίες(1917-1918).