Αιτήσεις προς τον Δήμο Κοζάνης έτους 1936 (1936)
Αιτήσεις προς τον Δήμο Κοζάνης από κατοίκους Κοζάνης σχετικά με τη χορήγηση πιστοποιητικών ταυτότητας, οικογενειακής κατάστασης, εγγραφής στα μητρώα αρρένων.