Ειδικό Ταμείο Υδρεύσεως και Εξυγιάνσεως Κοζάνης
Αλληλογραφία, κοινοποιήσεις, προσκλήσεις, έκθεσις τοιχοκολλήσεως, προϋπολογισμοί και άλλα έγγραφα σχετικά με το Ειδικό Ταμείο Υδρεύσεως και Εξυγιάνσεως Κοζάνης.