Έγγραφα Δήμου Κοζάνης (1916-1945)
- Περιέχει έγγραφα που αφορούν τον τομέα της καθαριότητας στο Δήμο Κοζάνης, αλληλογραφία διαφόρων Υγειονομικό κέντρο, Χωροφυλακή, Νομαρχία, Δήμο, Αναφορές εποπτών καθαριότητας, αιτήσεις κατοίκων Κοζάνης για πρόσληψη στον τομέα της καθαριότητας, καταλόγους αναφορικά με τους οφειλέτες των τελών καθαριότητας της Νομαρχίας Κοζάνης κατά τα έτη 1941-1943.- Περιέχει έγγραφα (αλληλογραφία, αιτήσεις) της Ομοσπονδίας Παλαιών Πολεμιστών και Θυμάτων Στρατών, εγκυκλίους προς άπασας Οργάνωσης Παλαιών Πολεμιστών Ελλάδας, αιτήσεις μελών, προσχέδιο νόμου περί προστασίας Παλαιών Πολεμιστών, καταστατικό.- Έγγραφα που αφορούν τη Χαρίσειο Σχολή.