Ειδικό ταμείο Δήμου
Αλληλογραφία Ειδικού Ταμία Δήμου, κατάσταση της ταμιακής κίνησης από 1η Απριλίου 1934 έως 31η Ιανουαρίου 1935, μηνιαίες αναφορές εσόδων - εξόδων, προγράμματα αναγκαστικών πλειστηριασμών ακινήτου περιουσίας.