Έγγραφα υγειονομικού ενδιαφέροντος 1915 -1946
Αλληλογραφία, εγκύκλιοι, κοινοποιήσεις, αιτήσεις γνωστοποιήσεις, συνταγές φαρμάκων δημοτικών υπαλλήλων, δελτία περίθαλψης Δημοτικού Λυσσιατρείου Θεσσαλονίκης και άλλα έγγραφα για υγειονομικά ζητήματα.