Διοίκηση-Δημοτικοί υπάλληλοι (1925-1953)
Αλληλογραφία με Νομαρχία, Υπουργείο Εσωτερικών, Γενική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοτικούς υπαλλήλους.Αλληλογραφία μεταξύ δημοτικών υπαλλήλων Κοζάνης, Ξάνθης, Σιάτιστας, Λαμίας.Αιτήσεις κατοίκων Κοζάνης, διορισμοί, απολύσεις, αναφορές, εκθέσεις, κοινοποιήσεις.Κατάλογος υπόχρεων προσωπικής εργασίας για τον εκχιονισμό των οδών 1942-1943.Βιβλίο παρουσίας υπαλλήλων Φεβρουαρίου-Μαρτίου 1942.Εσωτερική λειτουργία Δήμου το 1930 και το 1938.