Δημοτικό δάσος-επιτάξεις ακινήτων-απογραφή οχημάτων και υποζύγιων.
Περιλαμβάνονται αλληλογραφία με τη Νομαρχία, το Δασαρχείο, το υγειονομικό κέντρο, με το πατριωτικό ίδρυμα κοινωνικής πρόνοιας και τη Γενική Διεύθυνση Μακεδονίας.Επίσης, αιτήσεις σχετικά με τη μεταβίβαση και τη διαγραφή ιδιοκτησίας, υπεύθυνες δηλώσεις ιδιοκτησίας αυτοκινήτων, αλληλογραφία με δήμους και κοινότητες, τους προέδρους των επιτροπών ταξινόμησης αυτοκινήτων και υποζυγίων, και τέλος έγγραφα με επιτάξει ακινήτων.