Απογραφή και αιτήσεις ιδιοκτησίας αυτοκινήτων και υποζύγιων.
Περιέχονται υπεύθυνες δηλώσεις ιδιοκτησίας αυτοκινήτων(κώδικας στρατιωτικών εισφορών), αλληλογραφία με δήμους και κοινότητες, τους προέδρους των επιτροπών ταξινόμησης οχημάτων και υποζυγίων, αιτήσεις για μεταβίβαση και διαγραφή ιδιοκτησιών.