Απογραφή οχημάτων-Υποζύγιων, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις ιδιοκτησίας ζώων.
Περιέχονται έγγραφα σχετικά με τα υποζύγια και πιστοποιητικά ιδιοκτησίας ζώων από την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης όπως τα Πετρανά, Κόμανος, Παλαιόκαστρο, Φλώρινα, Εράτυρα, Παλαιοχώρι και άλλα μέρη.