Έγγραφα νομικού ενδιαφέροντος
Συμβόλαια όπως μισθώσεις, ενοικιάσεις, αγοραπωλησίες, εργολαβικά καθώς και λογαριασμοί δικηγόρων. Εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα Δήμου Κοζάνης νομικής φύσεως και για νομικά ζητήματα. Αλληλογραφία με ειρηνοδικείο, πρωτοδικείο, δικαστικές πράξεις, πρακτικά συνεδριάσεων ειρηνοδικείου και άλλα έγγραφα. Αλληλογραφία Νικ. Τζάνη, Κωνσταντίνου Ν. Χαριτόπουλου, Εμμανουήλ Ι. Λουλακάκη και άλλων δικηγόρων με δήμο Κοζάνης.