Νομικά έγγραφα
Αλληλογραφία και σχετικά έγγραφα με την υπόθεση Χαρισίου Γκοβεδάρου, κατάσταση και προτάσεις σχετικά με την υπόθεση Πάικου Δελιαλή. Επιστολές προς τον Βασιλικό Επίτροπο Γ' Διαρκούς Στρατοδικείου Λαρίσης, τον ανακριτή, τον εισαγγελέα και τον ειρηνοδίκη. Αλληλογραφία Δήμου με Πρωτοδίκη, ειρηνοδίκη Εισαγγελέα των Πλημμελειοδικών.