Αλληλογραφία Δήμου Κοζάνης με δικηγόρους.
Περιλαμβάνει δικαστικά έγγραφα, αλληλογραφία του δήμου Κοζάνης με δικηγόρους κατά τα έτη 1929-1939 και προγράμματα πλειστηριασμού ακινήτων κατά τα έτη 1930-1940.