Έγγραφα Δήμου Κοζάνης (1914-1915)
- Περιέχει έγγραφα που αφορούν τον προϋπολογισμό του Δήμου Κοζάνης κατά τα έτη 1914-1915.- Αλληλογραφία του Δήμου Κοζάνης το 1915.- Έγγραφα (μειοδοτικοί διαγωνισμοί, πρωτόκολλα, εγκύκλιοι) που αφορούν την εκπόνηση σχεδίου πόλεως Κοζάνης.- Περιέχει αιτήσεις κατοίκων Κοζάνης, γνωματεύσεις, έγγραφα συνεδριάσεων, γνωστοποιήσεις, ειδικές προκλήσεις, εκθέσεις τοιχοκολλήσεως κυρίως φορολογικής φύσεως