Προκήρυξη του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης Ι. Μελλά. - Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων αποκριάς 1975. - Ενημερωτικό φυλλάδιο Πρότυπου Κέντρου Επιμορφώσεως Ενηλίκων Κοζάνης. (1975)
Περιλαμβάνεται προκήρυξη του υποψήφιου δημάρχου Κοζάνης Ιωάννου Ν.Μελά. Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων αποκριάς του Δήμου Κοζάνης για το έτος 1975.Έντυπο από το Κέντρο Επιμόρφωσης Ενηλίκων Κοζάνης.