Προγράμματα γυμναστικών επιδείξεων και υποδοχής. (1955)
Πρόγραμμα γυμναστικών επιδείξεων των δημοτικών σχολείων Κοζάνης και της μέσης εκπαίδευσης, πρόγραμμα υποδοχής της Βασίλισσας Φρειδερίκης και έγγραφο με έκκληση του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου "40 Μάρτυρες".