Διάφορα προγράμματα. (1952)
Πρόγραμμα ψηφοφορίας για εκλογή βουλευτή το 1952, πρόγραμμα δοξολογίας για τον νέο έτος(1953), πρόσκληση του Εμμανουήλ Γεωργουλάκη και του Βασίλειου Φόρη για τη διάλεξη σχετικά με τον Αριστοτέλη και έγγραφο εράνου.