Αλληλογραφία για την αποστολή της ελληνικής σημαίας από Αυστραλία
Αλληλογραφία, ανάμεσα στους Δήμαρχο Κοζάνης Βασίλειο Ματιάκη, Reginald Tresise και Χ. Καλλιγά σχετική με την επιστροφή της ελληνικής σημαίας σχολείου της Κοζάνης που βρέθηκε στην Αυστραλία μετά το β' παγκόσμιο πόλεμο.Μεταφρασμένες επιστολές και αντίγραφα.