Απόσπασμα πρακτικού συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης (1974)
Απόσπασμα πρακτικού συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης "περί εγκρίσεως μετονομασίας των οδών Διαδόχου Κωνσταντίνου, Βασιλέως Γεωργίου Α΄ και Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας εις αντιστοίχους τοιαύτας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, και ΛΕΩΦΟΡΟ ΖΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ".