Κοινοποίηση εγκυκλίου και απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών (1967)
Κοινοποίηση εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών από τη Νομαρχία Κοζάνης προς τους κ.κ. Δημάρχους και Προέδρους των Κοινοτήτων Νομού "περί της ονομασίας και μετονομασίας οδών και πλατειών".Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών για μη έγκριση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, περί μετονομασίας της πλατείας Νίκης εις πλατεία 21ης Απριλίου.