Κοινοποίηση Διαταγής του Υπουργείου Εσωτερικών (1966)
Κοινοποίηση Διαταγής του Υπουργείου Εσωτερικών από τη Νομαρχία Κοζάνης προς τους Δημάρχους του Νομού "σχετικώς με την ονομασία ανωνύμων πλατειών και οδών δια του ονόματος Δομίνικου Θεοτοκόπουλου". Χειρόγραφες σημειώσεις και καταστάσεις οδών.