Αντίγραφα χειρόγραφων Γεώργιου Λασσάνη από το αρχείο της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων (1937)
Ο φάκελος εμπεριέχει αντίγραφα χειρογράφων του Γεωργίου Λασσάνη από το αρχείο της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων. Περιεχόμενα : Επιστολή στα Γαλλικά ,αντίγραφα διαθήκης ,συμφωνητικό, την ιστορία του τακτικού στρατού ,την συνοπτική ιστορία του Ελληνισμού, ποίημα , και απόκομμα των εφημερίδων<< Ελεύθερο βήμα >> κι <<Εστία>>Τα αντίγραφα πραγματοποιήθηκαν από τον Τζιάτζιο το 1937 και παραδόθηκαν στη βιβλιοθήκη τον Ιανουάριο του 1938.