Έγγραφα οίκου Τσιμηνάκη
Ο φάκελος ένα (1) περιέχει διάφορα έγγραφα της οικογένειας Τσιμηνάκη όπως: Δωρητήρια, ομολογίες, μαρτυρικά, υποσχετικά, ενοικιαστήρια, πληρεξούσια, πωλητήρια, συμβόλαια.Συμφωνητικά έγγραφα ιδρύσεως Εταιρίας ''Αδελφότης Ερμής'' πρακτικό συνεδριάσεως μελών της εταιρίας.Συμφωνητικό έγγραφο ιδρύσεως Εταιρίας ''Αλιάκμων''.