Αλληλογραφία οικογένειας Τσιμηνάκη
Προσωπική αλληλογραφία οικογένειας Τσιμηνάκη.Αλληλογραφία Γεώργιου Τσιμηνάκη με Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιο και με διάφορους άλλους.Επιστολές και έντυπα προς Γεώργιο, Ιωάννη, Νάννο, Νικολάο Τσιμηνάκη από μεταφορικές και ασφαλιστικές εταιρίες, ναυτιλιακούς πράκτορες, μεταναστευτικούς οίκους.Τηλεγραφήματα προς οικογένεια Τσιμηνάκη.