Αγγελία του Δ.Αργυριάδη και ανακοίνωση Γ.Ρουσιάδη
Φάκελος εγγράφων και επιστολών συλλογής του Κ.Τακιατζή . Αγγελία του Δ.Αργυριάδη και ανακοίνωση του Γ.Ρουσιάδη για την έκδοση της ελληνικής γραμματικής.