Αλληλογραφία Κωνσταντίνου Δ. Τακιατζή
Επιστολές προς τον Κωνσταντίνο Τακιατζή από Αναστάσιο Φυλακτό και Ναούμα Φυλακτού, Μερκούριο Πρωτοψάλτη, (Ι.) Καραμπίνα, Ράλλη Αλβανό και Μαρία Ράλλη, Παλάσσα Ιωάννου Παναγιοδώρου(?), Νουμτα Δημητρίου Τάταρη, Δ. Αργυριάδη, Δ. Ν. Ζωντίδη(?) και Κ.Α. Γουναρόπουλο.