Διαταγή προς ναΐπη για αντιγραφή εμπορικού βερατίου που δόθηκε στον κοζανίτη έμπορο Dimitri veled-i Kostandi
Κων/πολη, 11-20 Απριλίου 1862Προς τον ναΐπη του Εγρί ΜπουτζάκΠεριεχόμενα : Διαταγή προς τον ναΐπη , για να αντιγράψει το εμπορικό βεράτιο που δόθηκε στον κοζανίτη έμπορο Dimitri veled-i Kostandi στα ιεροδικαστικά κατάστιχα (=σιτζίλια) και να φοντίσει για την εφαρμογή του περιεχομένου του.Verso : Διαταγή καταχώρησηςΜετάφραση και σχολιασμός του εγγράφου Λ22 είναι διαθέσιμη στις σελίδες σελ. 188-189 του βιβλίου του Γεώργιου Σαλακίδη'' Τα Σουλτανικά Έγγραφα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Κοζάνης (1721-1909)"