Φιρμάνι χορήγησης άδειας για την εκ νέου κατασκευή με διαπλάτυνση της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη
Κων/πολη, 15 Ιουνίου 1909Προς τον βαλή του βιλαετιού Μοναστηρίου, τον ναΐπη των Σερβίων και τα μέλη του συμβουλίου (του καζά)Περιεχόμενα : Φιρμάνι με το οποίο χορηγείται άδεια για την εκ νέου κατασκευή με διαπλάτυνση της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη (Σαλακίδης, 2004, σ. 280)Μετάφραση του εγγράφου Λ38 είναι διαθέσιμη στις σελίδες 118-119 του βιβλίου του Γεώργιου Σαλακίδη'' Τα Σουλτανικά Έγγραφα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Κοζάνης (1721-1909)"