Φιρμάνι χορήγησης άδειας για την εκ νέου κατασκευή της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στην Αιανή Κοζάνης
Κων/πολη, 15 Απριλίου 1906Προς τον βαλή του βιλαετιού Μοναστηρίου, τον διοικητή του σαντζακιού Σερβίων και τα μέλη του συμβουλίου (του καζά)Περιεχόμενα : Φιρμάνι με το οποίο χορηγείται άδεια για την εκ νέου κατασκευή της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στην Αιανή Κοζάνης (Σαλακίδης, 2004, σ. 276)Μετάφραση του εγγράφου Λ36 είναι διαθέσιμη στις σελίδες 116-117 του βιβλίου του Γεώργιου Σαλακίδη'' Τα Σουλτανικά Έγγραφα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Κοζάνης (1721-1909)"