Φιρμάνι χορήγησης άδειας για την κατεδάφιση και εκ νέου ανέγερση της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου του χωριού Λαβπάνιτσα
Κων/πολη, 12 Ιουνίου 1902Προς τον βαλή του βιλαετιού Μοναστηρίου, τον διοικητή του σαντζακιού Σερβίων και τα μέλη του συμβουλίου (του καζά)Περιεχόμενα : Φιρμάνι με το οποίο χορηγείται άδεια για την κατεδάφιση και εκ νέου ανέγερση της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου του χωριού Λαβπάνιτσα (Σαλακίδης, 2004, σ. 274)Μετάφραση του εγγράφου Λ35 είναι διαθέσιμη στις σελίδες 114-115 του βιβλίου του Γεώργιου Σαλακίδη'' Τα Σουλτανικά Έγγραφα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Κοζάνης (1721-1909)"