Φιρμάνι χορήγησης άδειας για την εκ νέου ανέγερση του κωδωνοστασίου της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία Κοζάνης
Κων/πολη, 17 Νοεμβρίου 1901Προς τον βαλή του βιλαετιού Μοναστηρίου, τον διοικητή του σαντζακιού Σερβίων και τα μέλη του συμβουλίου (του καζά)Περιεχόμενα : Φιρμάνι με το οποίο χορηγείται άδεια για την εκ νέου ανέγερση του κωδωνοστασίου της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία Κοζάνης (Σαλακίδης, 2004, σ. 273)Το κάτω δεξιό τμήμα είναι σχισμένο και λείπει η αρχή των σειρών 6,7 και 8, οι οποίες συμπληρώθηκαν με βάση το έγγραφο 33Μετάφραση του εγγράφου Λ34 είναι διαθέσιμη στις σελίδες 112-113 του βιβλίου του Γεώργιου Σαλακίδη'' Τα Σουλτανικά Έγγραφα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Κοζάνης (1721-1909)"