Φιρμάνι χορήγησης άδειας αποπεράτωσης του κωδωνοστασίου της εκκλησίας του χωριού Μαρτσίστη (Περιστέρα Τσοτυλίου) του καζά Νασελίτς
Κων/πολη, 25 Μαΐου 1901Προς τον βαλή του βιλαετιού Μοναστηρίου, τον διοικητή του σαντζακιού Σερβίων και τα μέλη του συμβουλίου (του καζά)Περιεχόμενα : Φιρμάνι με το οποίο χορηγείται άδεια αποπεράτωσης του κωδωνοστασίου της εκκλησίας του χωριού Μαρτσίστη του καζά ΝασελίτςVerso: (Προς τον βαλή του βιλαετιού Μοναστηρίου, τον διοικητή του σαντζακιού Σερβίων, και άλλους (Σαλακίδης, 2004, σ. 271)Μετάφραση του εγγράφου Λ33 είναι διαθέσιμη στις σελίδες 110-111 του βιβλίου του Γεώργιου Σαλακίδη'' Τα Σουλτανικά Έγγραφα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Κοζάνης (1721-1909)"