Λόγοι Ραφαήλ Πόποβιτς.
Λόγοι του Ευφρόνιου Ραφαήλ Πόποβιτς και άλλων με εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Επιστολές και κείμενα μαθητών του Ελληνομουσείου Ζέμονα, κατάλογος μαρτύρων με την επίδοση των μαθητών, διάλογοι μαθητών που αφορούν στο Ελληνομουσείο Ζέμονα και σε εκπαιδευτικά ζητήματα σε ελληνική γλώσσα.