Διάφορα έγγραφα της Γενικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας
Καταστάσεις εκτελεσθέντων κατά τη διάρκεια της κατοχής από Γερμανούς και Ιταλούς στις περιοχές: Καστοριά, Βελβεντό, Βοΐο, Κοζάνη, Εορδαία, Σιάτιστα, Πολυνέρι, Σέρβια, Γρεβενά, Αμύνταιο, Φλώρινα. Αλληλογραφία με Δασαρχεία Κοζάνης Φλώρινας, Γρεβενών και Δασονομείο Σιάτιστας, Σερβίων και άλλων περιοχών. Αιτήσεις και επιστολές προς τον κυβερνητικό επίτροπο Κοζάνης - Φλωρίνης και διάφορα άλλα έγγραφα της Γενικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας.