Εγκύκλιοι του Υπουργείου των Στρατιωτικών (1946)
Εγκύκλιοι του Υπουργείου των Στρατιωτικών:Περί αναβολών, απαλλαγών και διορθώσεως ηλικίαςΚοινοποίησις του από 25-2-46 Β.Δ. περί προαγωγής φονευθέντων οπλιτών.Κοινοποίησις του από 9-3-1946 Β.Δ. περί προαγωγής φονευθέντων οπλιτών.Κοινοποίησις του από 2-5-46 Β.Δ. "περί προαγωγής φονευθέντων οπλιτών".Κοινοποίησις του από 22-6-46 Β.Δ. "περί ακυρώσεως αποφάσεων ΙΙ Κ. και Β. Δ. δι' ων προήχθησαν φονευθέντες αξιωματικοί".Προκήρυξις διαγωνισμού προς σπουδήν Κτηνιατρικής εις το Εξωτερικόν.Κοινοποίησις Β.Δ/τος απονομής Μεταλλίου Ευδοκίμου υπηρεσίας εις Υπαξ/κους.Απόσβεσις χρέους δι' ιματισμόν απολυθέντων προ τη 15-7-45 εφ. Αξ/κών και Οπλιτών.Περί δικαιολογητικών εκπροθέσμως κατατασσομένων.Κοινοποίησις του από 13-6-46 Β.Δ. "περί προαγωγής θανόντων οπλιτών.Περί προαγωγής φονευθέντων ή αποβιωσάντων οπλιτών.Περί μεταβολών εις Διοικητικήν διαίρεσιν του Κράτους και Στρατολογικής υπαγωγήςΚοινοποίησις του από 8-7-46 Β.Δ. "περί προαγωγής φονευθέντων κ.λ.π. οπλιτών.Πρόσκλησις εφέδρων Ανθυπολοχαγών και Υπολοχαγών.Περί χωροφυλάκων άνευ θητείας.