Έγγραφα υπηρεσίας στεγάσεως
Περιλαμβάνονται διάφορα δακτυλογραφημένα και χειρόγραφα έγγραφα από την υπηρεσία στεγάσεως της Γενικής Διευθύνσεως Δυτικής Μακεδονίας. Επίσης, περιέχονται αποφάσεις, ενστάσεις, βεβαιώσεις και αιτήσεις δημοσίων υπαλλήλων, αξιωματικών και στρατιωτικών, των ετών 1945-1946.Τέλος, εμπεριέχονται διάφορα έγγραφα από τη Γενική Διεύθυνση Μακεδονίας προς τη Νομαρχία Κοζάνης, σχετικά με προσφυγικά ζητήματα των ετών 1941-1944.