Γενική Διεύθυνση Μακεδονίας προς τη Νομαρχία Κοζάνης
Περιλαμβάνονται χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες αποφάσεις, κοινοποιήσεις, επιστολές, τηλεγραφήματα και σχέδια αποφάσεως από τη Γενική Διεύθυνση Μακεδονίας προς τη Νομαρχία Κοζάνης σχετικά με προσφυγικά ζητήματα, των ετών 1941-1944.