Έγγραφα από την υπηρεσία στεγάσεως
Περιλαμβάνονται χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες επιστολές, τηλεγραφήματα, αποφάσεις και βεβαιώσεις σχετικά με έγγραφα στεγάσεως της Γενικής Διευθύνσεως Δυτικής Μακεδονίας, των ετών 1945-1946.