Γενική διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας (1946)
Περιλαμβάνονται χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες επιστολές, αποφάσεις, τηλεγραφήματα και κοινοποιήσεις από τη Γενική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, του έτους 1946.